Sdrobiş: Chivu a dovedit că nu e bărbat

Antrenorul Ion Sdrobiş, în prezent scouter la FC Dinamo, a criticat decizia căpitanului echipei naţionale Cristian Chivu de a se retrage din prima reprezentativă, afirmând că fundaşul lui Inter a lăsat formaţia antreantă de Răzvan Lucescu la greu.

306 afișări
Imaginea articolului Sdrobiş: Chivu a dovedit că nu e bărbat

Sdrobiş: Chivu a dovedit că nu e bărbat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Chivu nu e bărbat. Putea să facă lucrul acesta după jocul cu Bosnia. România avea nevoie de Chivu, dar din păcate acesta a dat dovadă că nu e bărbat. Un gest mai aiurea decât acesta nici că nu putea să facă. Nu era momentul să se retragă acum. A creat o atmosferă şi mai proastă şi mai tensionată prin plecarea sa. A fugit de pe front când era războiul mai greu. Pentru echipa sa de club şi-a dat viaţa, iar la naţională a întors spatele. Îi înţeleg problemele de sănătate, dar îşi putea anunţa retragerea după jocul cu Bosnia. Chivu nu a făcut nimic pentru naţională, în schimb naţionala i-a dat totul", a declarat Sdrobiş.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat, astfel că el nu va fi prezent la jocul oficial contra Bosniei-Herţegovina, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, la 3 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici