Secretar executiv CCA: Procurorii DNA s-au interesat de meciuri din sezonul trecut

Secretar executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ştefan Constantin, a declarat, agenţiei de presă MEDIAFAX, că procurorii DNA au intrat în sediul CCA sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.00, şi au căutat acte legate de meciuri de fotbal din sezonul competiţional trecut.

178 afișări
Imaginea articolului Secretar executiv CCA: Procurorii DNA s-au interesat de meciuri din sezonul trecut

Secretar executiv CCA: Procurorii DNA s-au interesat de meciuri din sezonul trecut (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a fost nimic anunţat. Procurorii DNA au ajuns dimineaţă, în jurul orei şase, şase şi ceva. Au căutat în acte, în birouri, şi au terminat în jurul orei 13.00 şi au luat unele acte cu ei. Nu era nimeni în sediu când au venit. Au venit împreună cu domnul preşedinte Avram. Am înţeles că au căutat ceva legat de meciuri de anul trecut. Nu au pronunţat numele niciunei echipe, nu au specificat nimic", a spus Constantin.

El a menţionat că arbitrul Andrei Chivulete a fost convocat la audieri de către procurorii DNA. "În ceea ce-l priveşte pe Andrei Chivulete, am înţeles că e vorba de o convocare. Trebuie să se prezinte la audieri la o anumită oră", a precizat Constantin.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost urcat într-o maşină de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sâmbătă, în jurul orei 13.45, după ce DNA a efectuat în această dimineaţă o percheziţie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Avram, care nu avea cătuşe la mâini, a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

La ieşirea din sediul CCA, Vasile Avram a declarat: "Nu ştiu ce se întâmplă, a fost doar o percheziţie, mai multe întrebaţi-i pe domnii procurori".

Procurorii DNA au plecat, sâmbătă, de la sediul CCA, cu şase cutii de documente.

Anchetatori anticorupţie au descins, sâmbătă, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în baza unui mandat emis de instanţă, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) făcând cercetări legate de fapte de corupţie în fotbal, vizat în această anchetă fiind şeful CCA, Vasile Avram.

Surse judiciare informează că procurorii DNA au convocat mai mulţi arbitrii pentru a fi audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici