Sediul clubului Beitar Ierusalim a fost incendiat

Sediul clubului Beitar Ierusalim a fost incendiat, vineri, la câteva zile după ce gruparea a achiziţionat doi fotbalişti musulmani din Cecenia, ceea ce a provocat reacţia de ură a unei părţi a suporterilor echipei israeliene, a anunţat poliţia locală.

132 afișări
Imaginea articolului Sediul clubului Beitar Ierusalim a fost incendiat

Sediul clubului Beitar Ierusalim a fost incendiat (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

Acest incident a avut loc la o zi după ce justiţia israeliană a decis ca patru fani ai echipei Beitar să fie judecaţi pentru scandări cu caracter rasist la un meci şi la un antrenament.

"Birourile au fost incendiate dimineaţa. Am deschis o anchetă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ierusalim, Shmulik Ben Ruby, adăugând că deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.

Premierul Benjamin Netanyahu a calificat drept "ruşinos" ceea ce s-a întâmplat. "Nu putem să acceptăm asemenea comportamente rasiste", a precizat Netanyahu.

Beitar Ierusalim a anunţat, la 26 ianuarie, că i-a achiziţionat de la clubul rus Terek Groznâi pe jucătorii ceceni Zaur Sadaev şi Dzhabrail Kadaev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici