Şeful statului a decorat-o pe Sally Wood Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, un decret de decorare a preşedintelui Comitetului Naţional Paralimpic, Sally Wood Lamont.

191 afișări
Imaginea articolului Şeful statului a decorat-o pe Sally Wood Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic

Şeful statului a decorat-o pe Sally Wood Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Jocurile Paralimpice de la Londra (29 august - 9 septembrie 2012), culminând cu câştigarea primei medalii de aur din istoria participării României la această manifestare sportivă, pentru dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional «Pentru Merit» - în grad de Ofiţer doamnei Sally Wood Lamont, preşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Decorarea a fost făcută la iniţiativa preşedintelui Traian Băsescu, menţionează sursa citată.

La Jocurile Paralimpice de la Londra, rutierul Eduard Novak a adus României prima medalie de aur din istoria ţării în această competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici