Selecţionerul Bosniei-Herţegovina: Nu mi-am recunsocut echipa, victoria României este absolut meritată

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat că nu şi-a recunoscut echipa în meciul cu România, pierdut, vineri, cu scorul de 0-3, apreciind că naţionala pregătită de Răzvan Lucescu a meritat victoria cu prisosinţă.

314 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Bosniei-Herţegovina: Nu mi-am recunsocut echipa, victoria României este absolut meritată

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina: Nu mi-am recunsocut echipa, victoria României este absolut meritată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aş dori să felicit naţionala României pentru această victorie absolut meritată. Au fost mai buni, şi-au creat mai multe ocazii, iar victoria este justă. Le-am spus jucătorilor mei înainte de meci că România este principalul concurent pentru locul 2, am avut posibilitatea să-i eliminăm din cursă printr-un egal, dar din păcate nu am reuşit. Nu mi-am recunsocut echipa, parcă a fost alta, deşi am folosit aceiaşi jucători ca în meciul de la Zenica", a spus Susici în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul crede că pentru locul 2 în grupa D de calificare la Euro se vor lupta patru echipe: "Acum sunt patru echipe în cursă pentru locul 2, iar calificarea se va juca până la final. În momentul de faţă este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru că Franţa este deja câştigătoarea grupei. Este imposibil de explicat ce s-a întâmplat cu echipa mea. Este foarte greu să explic totul".

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Bosniei-Herţegovina şi a obţinut a doua victorie în grupa D de calificare la Campionatul European din 2012.

Golurile au fost marcate de Mutu '37 şi Marica '40, '55.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici