Serena Williams, desemnată jucătoarea anului de WTA

Americanca Serena Williams a fost desemnată jucătoarea anului 2013 de WTA, ea reuşind să câştige acest titlu pentru a cincea oară.

116 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, desemnată jucătoarea anului de WTA

Serena Williams (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Williams a câştigat în acest an 11 titluri WTA, 78 de meciuri şi 12.385.572 de dolari din premii, informează wtatennis.com.

La 18 februarie, Serena Williams, 32 de ani, a devenit cel mai în vârstă număr 1 mondial din istoria WTA.

Serena Williams a mai primit titlul de cea mai bună jucătoare a anului în 2002, 2008, 2009 şi 2012. Doar alte două jucătoare au primit acest titlu de mai multe ori, Steffi Graf (8) şi Martina Navratilova (7).

WTA a desemnat şi cea mai bună pereche a anului, titlul revenind italiencelor Sara Errani şi Roberta Vinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici