Serena Williams, deţinătoarea titlului, eliminată de Muguruza, în turul doi la Roland Garros

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 1 mondial, principala favorită şi deţinătoarea titlului, a fost eliminată, miercuri, în turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 35 WTA, scor 6-2, 6-2, după o oră şi patru minute.

550 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, deţinătoarea titlului, eliminată de Muguruza, în turul doi la Roland Garros

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eliminarea prematură din competiţie a Serenei Williams vine la două zile după ce chinezoaica Na Li (locul 2 WTA) a părăsit competiţia în primul tur, fiind învinsă, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-1, de Kristina Mladenovici (Franţa), locul 103 WTA.

Tot miercuri, şi sora Serenei, Venus Williams, cap de serie numărul 29, a fost eliminată în turul doi, după ce a fost învinsă de Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), scor 2-6, 6-3, 6-4.

În urma eliminării primelor două favorite, Simona Halep (locul 4 WTA) a devenit a doua jucătoare, ca poziţie în clasamentul WTA, rămasă în competiţie, după poloneza Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA).

Simona Halep va juca, joi, în turul doi, cu britanica Heather Watson, jucătoare venită din calificări şi poziţia 92 în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici