Serena Williams, deţinătoarea titlului, eliminată în optimi la Wimbledon

Deţinătoarea titlului de la Wimbledon şi principala favorită a competiţiei, jucătoarea americană Serena Williams, a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale turneului de sportiva germană Sabine Lisicki, cap de serie numărul 23 şi locul 24 în clasamentul WTA.

218 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, deţinătoarea titlului, eliminată în optimi la Wimbledon

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lisicki s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore şi trei minute.

Sportiva din Germania a reuşit prin această victorie să oprească la 34 seria de meciuri consecutive câştigate de Serena Williams.

Pe tabloul feminin primele trei favorite nu se mai află în concurs, după ce Maria Şarapova, a treia favorită, şi Victoria Azarenka, cap de serie numărul doi, au părăsit competiţia în turul secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici