Serena Williams, în rol de Pantera Roz, a învins o junioare cu 22 de ani mai tânără

  • Sportiva din SUA a luat startul, luni, la turneul WTA Emilia-Romagna Open.
  • Serena a trecut de o debutantă, Lisa Pigato, de numai 17 ani.
161 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, în rol de Pantera Roz, a învins o junioare cu 22 de ani mai tânără

Lisa şi Serena, la finalul jocului Sursa foto: Facebook WTA

Cea mai titrată jucătoare de tenis aflată în activitate, Serena Williams, 39 de ani şi actual număr 8 WTA, a trecut lejer, cu 6-3, 6-2, de Lisa Pigato (17 ani, 512 WTA), din Italia.

Jurnaliştii italieni au fost concentraţi pe echipamentul Serenei şi au poreclit-o Pantera Roz. La final, Serena a stat de vorbă cu Lisa, care i-a mărturisit cât de mult o apreciază ca sportivă. Pigato a debutat la o competiţie de asemenea amploare.

La întrecerea italiană a luat startul şi sora Serenei, Venus Williams, care a cedat luni, în trei seturi, la Anna Karolina Schmiedlova. A fost 5-7, 6-2, 6-2 pentru jucătoarea din Slovacia. Turneul de la Parma are premii totale de 235.238 de dolari.

Cele două vedete din SUA au decis să participe la o competiţie minoră precum este turneul de la Parma, care se ţine pe zgură, pentru a avea meciuri în picioare, în perspectiva celui de-al doilea turneu major al anului.

În perioada 24 mai-13 iunie se dispută turneul de Mare Şlem de la Roland Garros.

Accidentată la turneul de la Roma, Simona Halep, 29 de ani, 3 WTA, nu va participa la competiţia care încheie sezonul de zgură în tenisul mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici