Serena Williams lansează o carte inspirată de păpuşa preferată a fiicei sale

  • Serena Williams intră în lumea autorilor de cărţi ilustrate, ea anunţând lansarea cărţii "The Adventures of Qai Qai", inspirată pe păpuşa preferată a fiicei sale, Olympia.
  • Cartea va fi lansată în septembrie anul viitor, dar este disponibilă pentru precomandă, la preţul de 20 de dolari.
213 afișări
Imaginea articolului Serena Williams lansează o carte inspirată de păpuşa preferată a fiicei sale

Serena Williams lansează o carte inspirată de păpuşa preferată a fiicei sale

Williams se alătură astfel colegei sale din circuitl profesionist de tenis feminin, Bianca Andreescu, care a anunţat, de asemenea, recent, că va scrie o carte ilustrată destinată publicului tânăr.

Qai Qai Qai este una dintre păpuşile Olympiei Williams, care a devenit un personaj animat. Ea are acum peste 300.000 de urmăritori pe Instagram şi este un succes în rândul urmăritorilor Serenei Williams.

În timpul prezenţe recente la emisiunea Good Morning America, Williams a vorbit în termeni elogioşi despre principalele atribute comportamentale ale personajului Qai Qai.

"Qai Qai Qai are un spirit contagios şi este un model al ideii că orice este posibil", a declarat Serena pentru Good Morning America.

De 23 de ori campioană la turnee majore, Serena a anunţat oficial pe Instagram lansarea cărţii ilustrate, subliniind cum Qai Qai a fost o sursă constantă de fericire în întreaga lume. Serena Williams a subliniat, de asemenea, că scopul cărţii ar fi acela de a răspândi mesajul despre "puterea prieteniei şi a imaginaţiei".

"De când am realizat capacitatea lui QaiQaiQai de a răspândi bucurie în propria noastră familie, dar şi în milioane de alte persoane din întreaga lume, am vrut să spunem povestea ei în orice mod posibil", a scris Serena Williams pe Instagram. "Suntem atât de mândri să anunţăm prima carte a lui Qai Qai, "The Adventures of Qai Qai", o poveste despre puterea prieteniei şi a imaginaţiei. Vă mulţumim pentru susţinerea voastră continuă!"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici