Serena Williams o învinge pe Caroline Garcia şi o va întâlni pe Sorana Cîrstea în turul trei

Liderul clasamentului mondial, americanca Serena Williams, cap de serie numărul 1 la Roland Garros, a eliminat-o, miercuri, în turul doi pe jucătoarea franceză Caroline Garcia (114 WTA) şi va juca pentru calificarea în optimi contra Soranei Cîrstea, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 26.

198 afișări
Imaginea articolului Serena Williams o învinge pe Caroline Garcia şi o va întâlni pe Sorana Cîrstea în turul trei

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serena Williams s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat 62 minute.

Sorana Cîrstea, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 26, s-a calificat în turul trei după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe suedeza Johanna Larsson (66 WTA).

Cîrstea şi Williams s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, la Stanford, jucătoarea din SUA câştigând cu 6-1, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici