Serena Williams o va întâlni pe Maria Şarapova în finala turneului de la Miami

Jucătoarea americană Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-0, 6-3, în 65 de minute, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA, în semifinalele turneului Premier de la Miami, urmând a evolua în finală împotriva rusoaicei Maria Şarapova, locul 2 WTA.

179 afișări
Imaginea articolului Serena Williams o va întâlni pe Maria Şarapova în finala turneului de la Miami

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams se află în faţa celui de-al şaselea succes în ultimul act al cometiţiei de la Miami, după ce s-a mai impus în Florida în 2002, 2003, 2004, 2007 şi 2008.

Dacă va câştiga finala, americanca de 31 de ani va deveni jucătoarea cu cele mai multe titluri la Sony Open Tennis, în acest moment ea fiind la egalitate cu germanca Steffi Graf. Williams a depăşit-o pe Graf la numărul de meciuri câştigate la acest turneu, 60 faţă de 59, un record al competiţiei.

Maria Şarapova nu a câştigat niciodată turneul de la Miami, ea fiind învinsă în finalele jucate în 2005, 2006, 2011 şi 2012.

Sportiva rusă încearcă să devină a treia jucătoare care reuşeşte să câştige turneele de la Indian Wells şi de la Miami în acelaşi sezon, după Steffi Graf (1994, 1996) şi Kim Clijsters (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici