Serena Williams s-a antrenat marţi şi spune că poate juca la Miami Open

Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat că s-a antrenat, marţi, pentru prima dată după accidentarea suferită săptămâna trecută, înaintea meciului cu Simona Halep de la Indian Wells, precizând că va juca la Miami Open, chiar dacă va resimţi dureri la genunchi.

224 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a antrenat marţi şi spune că poate juca la Miami Open

Serena Williams s-a antrenat marţi şi spune că poate juca la Miami Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am lovit câteva mingi astăzi, pentru prima dată. E în regulă. Ştiu că va trebui să mă descurc cu durerea. Sunt aici, la Miami, aşa că voi juca şi voi vedea ce se întâmplă. Iubesc acest turneu, iubesc Miami, aşa că vom vedea. Cu siguranţă, nu am aşteptări mici de la acest turneu, ci mă aştept să fac tot ce pot mai bine. Nu am nicio presiune, deoarece am câştigat titlul de câteva ori şi mă simt bine să fiu aici", a declarat Williams, câştigătoare a şapte trofee la Miami Open şi deţinătoarea titlului.

Săptămâna trecută, americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras înaintea partidei cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Indian Wells, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Americanca va juca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu Monica Niculescu, în turul secund al Miami Open. Serena Williams şi Simona Halep, care s-a impus la Indian Wells se pot întâlni la competiţia din Florida, tot în faza semifinalelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici