Sergio Ramos a devenit tată pentru prima oară

Fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, a devenit tată pentru prima oară, după ce partenera sa de viaţă, prezentatoarea de televiziune Pilar Rubio, a născut un băieţel care va purta numele Sergio Ramos Rubio.

173 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos a devenit tată pentru prima oară

Sergio Ramos a devenit tată pentru prima oară (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Vrem să vă împărtăşim imensa bucurie pentru naşterea primului nostru fiu, Sergio Ramos Rubio", a scris Ramos pe Twitter.

Sergio Ramos Rubio s-a născut, marţi, la ora 19.34, cântărind 3,2 kilograme. "Sergio s-a născut pe cale naturală şi atât el cât şi Pilar se simt foarte bine. Venirea pe lume a fiului nostru ne umple de fericire şi suntem foarte mulţumiţi că totul a ieşit perfect", a precizat Ramos.

Sergio Ramos şi Pilar Rubio formează un cuplu din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici