Şerif Tiraspol interzice accesul suporterilor echipei Steaua la meciul din Liga Europa

Clubul Şerif Tiraspol a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a informat UEFA despre faptul că nu va permite accesul suporterilor echipei Steaua la meciul de pe teren propriu, programat, miercuri, în cadrul etapei a V-a a Ligii Europa, informează Pro TV Chişinău.

20 afișări
Imaginea articolului Şerif Tiraspol interzice accesul suporterilor echipei Steaua la meciul din Liga Europa

Şerif Tiraspol interzice accesul suporterilor echipei Steaua la meciul din Liga Europa (Imagine: Mediafax Foto)

La partidă nu vor putea intra nici fanii de la Chişinău ai Stelei dacă vor veni la meci în grupuri organizate.

De asemenea, ofiţerul de presă al grupării Alexandru Babac a declarat că agenţii de securitate vor interzice accesul suporterilor din Chişinău, unde există un fan club al echipei Steaua, şi dacă aceştia vor purta fulare sau fanioane ale formaţiei din Bucureşti.

Decizia a fost luată de conducerea grupării din Tiraspol la solicitarea clubului Steaua.

Conducerea stelistă a anunţat clubul gazdă că renunţă la cota de cinci la sută din biletele pentru meciul de la Tiraspol, motivându-şi decizia prin faptul că fanii au provocat mai multe incidente în timpul partidelor anterioare. FC Steaua a mai comunicat că îşi declină orice responsabilitate pentru eventuale incidente provocate de suporteri.

Echipa Şerif Tiraspol întâlneşte, miercuri, de la ora 20.00, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii Europa, transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici