Şi bolnav, şi bătut. Un jucător român, infectat cu coronavirus a fost lovit de colegii săi străini. Care este starea acestuia

Un fost internaţional român de tineret a fost infectat cu noul coronavirus, aşa că a fost bătut de către colegi de-ai săi de la echipa Partizani, după ce încă trei jucători au fost confirmaţi cu COVID-19.

1956 afișări
Imaginea articolului Şi bolnav, şi bătut. Un jucător român, infectat cu coronavirus a fost lovit de colegii săi străini. Care este starea acestuia

Un jucător român, infectat cu COVD-19 şi bătut de colegii săi FOTO Cosmin Dan

Înaintea derby-ului de vineri dintre Partizani şi KF Tirana, Deian Boldor (25 ani), component al echipei Partizani, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, conform prosport.ro.
 
După ce toţi componenţii lotului au fost testaţi – alţi trei colegi ai fundaşului central român au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavrus –  Boldor a fost considerat vinovat pentru această situaţie. 
 
Nervoşi, imediat după ce au primit rezultatul, Eraldo Cinari, Esat Mala şi Kristi Kote l-au sunat şi l-au ameninţat pe român. Nu s-au oprit aici. Aceştia au considerat că familia românului a răspândit virusul, aşa că au mers la domiciliul lui Boldor pentru a-i cere socoteală. Lucrurile au degenerat într-o încăierare, iar presa albaneză scrie că vecinii au chemat poliţia şi colegii agresori au fost arestaţi.
 
Din informaţiile oferite de publicaţiile sportive de la Tirana, Boldor a fost rănit, în prezent fiind internat, în timp ce colegii lui au ajuns pe mâna poliţiei. 
 
 Considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români din generaţia sa, Deian Boldor evoluează în Albania, la Partizani, echipă la care a ajuns în urmă cu un an, după ce, în cariera sa a trecut pe la echipe precum: AS Roma, Bologna Pescara, Hellas Verona sau Foggia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici