Silviu Lung: Nu numai Mititelu a plâns după meci, toţi jucătorii au plâns

Portarul echipei Universitatea Craiova, Silviu Lung, a declarat, sâmbătă, că nu numai finanţatorul Adrian Mititelu a plâns după meciul cu Oţelul Galaţi, ci toţi componenţii formaţiei oltene.

23 afișări
Imaginea articolului Silviu Lung: Nu numai Mititelu a plâns după meci, toţi jucătorii au plâns

Silviu Lung: Nu numai Mititelu a plâns după meci, toţi jucătorii au plâns (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am terminat un sezon în care am avut multe neplăceri, ne-am concentrat la maximum pentru această întâlnire. A fost un meci crucial pentru noi, poate cel mai important din acest sezon. Cu toţii, la final, am plâns, nu numai domnul Mititelu. Şi noi, imediat după fluierul final am plâns. Am jucat cu toţii cu sufletul pentru că iubim Craiova", a declarat Silviu Lung la finalul meciului cu Oţelul Galaţi.

La finalul partidei de la Drobeta Turnu Severin, Adrian Mititelu a izbucnit în plâns şi nu a mai putut da declaraţii.

La rândul său, managerul general al clubului Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că toată lumea a avut emoţii înaintea acestui meci, deoarece nu exista decât varianta victoriei. "Am avut emoţii, toată lumea din club s-a gândit numai la această partidă. Aveam doar varianta victoriei. Băieţii au jucat extraordinar, victoria a fost meritată. Asigurăm că de la anul Universitatea nu va mai fi în luptă la retrogradare", a spus oficialul oltean.

Şi căpitanul echipei craiovene, Andrei Prepeliţă, a recunoscut că presiunea a fost extraordinară şi a precizat că speră ca echipa să nu mai repete greşelile făcute în acest sezon.

"A fost o presiune foarte, foarte mare. Nici anul trecut, în ultima etapă, când am jucat pentru Liga Europa, nu am avut o asemenea presiune. Am jucat numai pentru victorie, nu ne interesa rezultatul celorlalte echipe. Am fost singurul care la pauză ştiam rezultatul de la Iaşi, însă le-am spus că este 0-0. Trebuie să învăţăm din greşelile acestui sezon şi să nu le repetăm. În sezonul viitor, nu avem voie să nu jucăm pentru cupele europene. Mă gândeam de ce să mă apuc, de o altă meserie, dacă am fi retrogradat, pentru că nu aş fi jucat niciodată în liga a doua. Înaintea meciului, am văzut în vestiar un filmuleţ de cinci minute, cu toate lucrurile bune şi mai puţin bune din acest campionat", a spus jucătorul.

Formaţia Universitatea Craiova şi-a asigurat, sâmbătă, prezenţa în sezonul viitor al Ligii I, în urma victoriei obţinute pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), în faţa echipei Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIV-a, ultima a campionatului.

Atacantul craiovean Cătălin Crăciun, care a fost înlocuit după numai cinci minute după ce a intrat pe teren, în minutul 65, a suferit o smulgere de ligamente şi va fi indisponibil o perioadă mai lungă de timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici