Simona Halep a decis cu cine îl înlocuieşte pe Darren Cahill. Cum arată programul finalului de carieră

  • Influentul Ion Ţiriac urmează să stabilească dacă îi propune sau nu sportivei un alt tehnician.
  • Fostul lider WTA a decis să trieze turneele la care participă în viitorul sezon, în sensul în care va bifa doar 9, cele mai importante.
1912 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a decis cu cine îl înlocuieşte pe Darren Cahill. Cum arată programul finalului de carieră

Simona Halep a decis cu cine îl înlocuieşte pe Darren Cahill. Cum arată programul finalului de carieră

Simona Halep, 30 de ani pe 29 septembrie, a anunţat, miercuri, ruperea colaborării cu australianul Darren Cahill, 55 de ani.

Sursele Mediafax indică faptul că locul lăsat gol de Cahill, care va continua ca analist al postului ESPN, în cazul în care nu va decide să preia un alt sportiv, va fi umplut de un român, Daniel Dobre, care devine antrenor full-time.

Până acum, Dobre lucra în regim part-time, în sensul că o însoţea pe sportiva din Constanţa la turneele din străinătate la care nu putea fi prezent Cahill. Situaţia se va menţine cel puţin până la finalul anului.

Varianta low-cost

Din 2022, Simona ar putea continua chiar şi fără antrenor, pe reţeta utilizată de Roger Federer, care nu are antrenor de mulţi ani, fiind ajutat în pregătire de croatul Ivan Ljubicic.

Dacă, totuşi, va dori un sprint de performanţă pe final de carieră, este posibil ca Ion Ţiriac, omul care îi dirijează cariera, să îi aducă un antrenor, cel mai probabil din străinătate. Momentan, Ţiriac, care crede că Halep mai poate duce la nivel înalt 2-3 sezoane în circuitul WTA, se află la vânătoare, în Africa.

Oricum, după vârsta de 30 de ani, Simona, care a declarat că îşi doreşte să devină mamă, va evolua doar la turneele Premier Mandatory (5) şi la turneele de Mare Şlem (4).

Ieşită din Top 10 şi măcinată de accidentări, cu gândul mai mult la familie, Simona Halep a redus cheltuielile pe final de carieră. Foloseşte doar fizioterapeut şi preparator fizic, renunţând inclusiv la managerul Virginia Ruzici.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici