Simona Halep, a şasea favorită la Miami, ar putea-o întâlni din nou pe Dellacqua

Jucătoarea Simona Halep, numărul 5 WTA, este cap de serie numărul 6 şi va evolua direct în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, fază în care ar putea să o întâlnească din nou pe australianca Casey Dellacqua, 56 WTA, după ce a învins-o în sferturi la Indian Wells (6-2, 6-2).

209 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, a şasea favorită la Miami, ar putea-o întâlni din nou pe Dellacqua

Simona Halep, a şasea favorită la Miami, ar putea-o întâlni din nou pe Dellacqua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dellacqua, care a urcat de pe locul 78 pe 56 WTA, prin calificarea în sferturi la Indian Wells, a primit un wild card şi va evolua în turul întâi în Florida, cu Stefanie Voegele din Elveţia, locul 52 WTA.

Alte trei românce vor fi prezente pe tabloul principal de la Miami. Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, cap de serie numărul 25, este şi ea acceptată direct în turul 2, fază în care o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Galina Voskoboeva din Kazahstan, locul 63 WTA, şi Ţvetana Pironkova din Bulgaria, locul 47 WTA.

Alexandra Cadanţu, locul 62 WTA, va trebui să aştepte finalizarea calificărilor pentru a-şi cunoaşte adversara.

Monica Niculescu, locul 70 WTA, va juca în primul tur cu Barbora Zahlavova Strycova din Cehia, locul 64 WTA.

Meciurile de pe tabloul principal vor începe miercuri.

Deşi fac parte din aceeaşi categorie, prima sub Grand Slam-uri, turneul de la Miami oferă premii în bani mai mici decât cel de la Indian Wells, 5.427.105 de dolari faţă de 5.946.740 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici