Simona Halep, comparată cu legendara campioană Steffi Graf. Ce au în comun cele două sportive

Laudele nu mai contenesc la adresa Simonei Halep după ce constănţeanca a încheiat anul pe locul 1 mondial. Cea mai onorantă comparaţie pentru sportiva în vârsă de 26 de ani este făcută de către managerul ei, Virginia Ruzici (62 de ani).

492 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, comparată cu legendara campioană Steffi Graf. Ce au în comun cele două sportive

Simona Halep, comparată cu legendara campioană Steffi Graf: Probabil sunt cele mai rapide jucătoare din toate timpurile

Halep este o jucătoare mai scundă decât majoritatea aversarelor ei, dar Ruzici a ajuns la concluzia că viteza Simonei compensează centimetrii lipsă. Managerul liderului WTA spune că, la capitolul deplasare în teren, Simona Halep este comparabilă cu marile jucătoare Steffi Graf, Kim Clijsters sau Arantxa Sanchez Vicario: "Simona este obligată să fie în curentul actual. Ea nu încearcă să-şi dezvolte musculatura, dar este obligată să-şi tonifice organismul. Deci ea are un organism foarte tonic. În plus, are calităţile fizice din naştere, are calităţi extraordinare de viteză, de deplasare. Aş spune aproape cu cele ale lui Steffi Graf sau Arantxa Sanchez, Kim Clijsters. Probabil sunt cele mai rapide jucătoare din toate timpurile. Ele dansează efectiv pe teren şi acelaşi lucru l-am văzut şi la Simona încă de când era mică", a declarat Ruzici la Canal 33.

Steffi Graf (48 de ani) a câştigat 22 de titluri de Grand Slam la simplu, fiind un idol pentru noua generaţie. Simona Halep o cunoaşte personal pe nemţoaică şi chiar s-a antrenat împreună cu ea în SUA, australianul Darren Cahill fiind un apropiat al lui Steffi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici