Simona Halep, după retragerea de la Wuhan: Rămân optimistă că mă voi putea recupera repede

Simona Halep s-a retras şi de la turneul WTA de la Wuhan. Fostul lider mondial a decis să renunţe la meciul contra jucătoarei din Rusia, Elena Rybakina, după 46 de minute de joc, în faza optimilor de finală.

169 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după retragerea de la Wuhan: Rămân optimistă că mă voi putea recupera repede

Simona Halep, după retragerea de la Wuhan: Rămân optimistă că mă voi putea recupera repede

Sportiva din Constanţa a suferit o accidentare la spate, iar durerile nu au mai lăsat-o să continue.

"Nu este niciodată distractiv să mă retrag dintr-un meci. Din păcate, spatele meu s-a contractat şi a fost prea dureros să continui.

Mă voi îndrepta spre Beijing mâine, voi primi tratament şi voi rămâne optimistă că mă voi putea recupera repede.

Mulţumesc Wuhan Open Tennis pentru ospitalitate şi ne vedem anul viitor", este mesajul postat de Simona Halep, pe contul său de Twitter.

Elena Rybakina (50 WTA) s-a calificat în sferturi, acolo unde se va duela cu Aryna Sabalenka (cap de serie 9) sau Kiki Bertens (cap de serie 6). Fosta adversară a lui Halep se afla la conducere pe tabelă, 5-4 în primul set, după ce revenise de la 2-4, în momentul în care Simona s-a retras.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici