Simona Halep este în sferturi la Melbourne Summer Set 1, după o victorie categorică în meciul cu Gabriela Ruse

Confruntarea românească de la antipozi, dintre Simona Halep (20 WTA) şi Gabriela Ruse (87 WTA) a fost tranşată, aşa cum era de aşteptat, în favoarea fostului număr 1 mondial, care s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-1, după doar 61 de minute de joc.

1104 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este în sferturi la Melbourne Summer Set 1, după o victorie categorică în meciul cu Gabriela Ruse

În primul set, din 8 game-uri jucate, 6 au fost break-uri, Gabriela Ruse nereuşind niciodată să îşi valorifice avantajul serviciului, singurele sale game-uri câştigate fiind tot cu break-uri.

Halep a câştigat setul cu 6-2, după care şi-a apropiat victoria finală, într-un set secund în care a cedat doar primul game.

Gabriel Ruse a jucat timorată, având un procent de doar 39% reuşite ale primului serviciu, la care s-au adăugat şi 4 duble greşeli.

Halep a profitat de serviciul slab, câştigând peste 70 la sută din punctele jucate pe serviciul 2 al adversarei sale.

În sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep o va înfrunta pe elveţianca Viktorija Golubic (43 WTA), favorita numărul 6 a turneului, care a învins-o în turul secund pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove (158 WTA), cu 6-3, 6-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici