Simona Halep, în finală la Sofia: Am ceva probleme la picior, dar sunt foarte fericită că am învins

Jucătoarea Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în finala turneului de la Sofia, că are ceva probleme la un picior, dar este foarte fericită că a învins-o pe Ana Ivanovici, informează wtatennis.com.

306 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, în finală la Sofia: Am ceva probleme la picior, dar sunt foarte fericită că am învins

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte mulţumită de felul în care am revenit pe final. Am ceva probleme la picior, dar sunt foarte fericită că am învins. Acum mă voi odihni şi mă voi reface şi sper să am o finală bună mâine", a spus Halep pe teren, după care a cerut permisiunea să adreseze câteva cuvinte în limba română fanilor prezenţi la meci.

Jucătoarea Simona Halep, locul 14 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari, după ce a învins-o în semifinale de sportiva sârbă Ana Ivanovici, numărul 16 mondial.

Halep s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-3, după o oră, 50 de minute şi 16 secunde de joc.

În cealaltă semifinală se întâlnesc australianca Samantha Stosur şi rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici