Simona Halep în Singapore: Vă aştept să mă susţineţi

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi principală favorită la Turneul Campioanelor, din Singapore, s-a declarat încântată să participe din nou la această competiţie şi a menţionat că îi apteaptă pe fanii săi să o susţină.

1263 afișări
Imaginea articolului Simona Halep în Singapore: Vă aştept să mă susţineţi

Simona Halep în Singapore: Vă aştept să mă susţineţi

"Bună, sunt Simona Halep. Sunt încântată că mă aflu din nou aici pentru Turneul Campioanelor şi sper să fac câteva meciuri bune. Vă aştept să mă susţineţi. Mulţumesc", a spus Halep într-un filmuleţ postat pe Twitter de WTA.

WTA notează că Halep este prima jucătoare care a ajuns în Singapore.

Turneul Campioanelor se va desfăşura în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici