Simona Halep nu se rupe de Patrick Mouratoglou: Mândră de antrenorul meu

Sportiva se află în plin proces de a încerca să-şi dovedească nevinovăţia privind cazul de dopaj.

1090 afișări
Imaginea articolului Simona Halep nu se rupe de Patrick Mouratoglou: Mândră de antrenorul meu

Simona Halep nu se rupe de Mouratoglou: Mândră de antrenorul meu

Aflată în plină procedură pentru a-şi dovedi nevinovăţia în legătură cu scandalul de dopaj în scare este implicată, Simona Halep a publicat astazi, pe Instagram, o fotografie cu jucătorul de tenis Holger Rune, elevul lui Patrick Mouratoglou.

„Mândru de antrenorul meu, o persoană specială”, scrie Simona, răspândind astfel zvonurile conform cărora ar fi luat distanţă de antrenorul pe care l-a avut în ultimele luni şi pe care presa l-a bănuit că i-ar fi putut face rău româncei.

De curând, tehnicianul a anunţat că va face parte, până la finalul anului, din echipa lui Rune, un jucător care oricum se antrenează la academia lui. 

Duminică, Rune a câştigat Masterul de la Paris, trecând în finală de sârbul Novak Djokovic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici