Simona Halep o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova în primul meci la turneul de la Sofia

Jucătoarea Simona Halep, locul 14 WTA şi cap de serie numărul unu, o va întâlni, marţi, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, poziţia 26 în ierarhia mondială, în primul meci din cadrul turneului de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

721 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova în primul meci la turneul de la Sofia

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Tot marţi se vor mai disputa meciurile Ana Ivanovici (Serbia) - Ţvetana Pironkova (Bulgaria) şi Maria Kirilenko (Rusia) - Alize Cornet (Franţa).

Jucătoarea Simona Halep face parte din aceeaşi grupă cu sportivele ruse Maria Kirilenko, 18 WTA, şi Anastasia Pavliucenkova, 26 WTA, precum şi cu franţuzoaica Alize Cornet, 27 WTA, la turneul de la Sofia, informează site-ul wtatennis.com. În cealaltă grupă se vor afla Ana Ivanovici (Serbia), locul 16 WTA, beneficiară a unui wild-card, Samantha Stosur (Australia), locul 19 WTA, Elena Vesnina (Rusia), locul 25 WTA, şi Ţvetana Pironkova (Bulgaria), locul 119 WTA, beneficiară a unui wild-card.

Halep, 22 de ani, a învins-o în acest an pe Kirilenko (26 de ani), în turul al treilea al US Open, scor 6-1, 6-0, în singura lor întâlnire, iar pe Pavliucenkova (22 de ani) de trei ori în carieră, ultima dată în semifinale la Moscova, scor 6-2, 6-1. Singura jucătoare din grupă pe care Halep nu a învins-o până în prezent este Cornet (23 de ani). Cele două jucătaore s-au întâlnit doar o dată, în 2011, în turul întâi la Monterrey, când Cornet s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1.

WTA Tournament Of Champions, aflat la a cincea ediţie, este competiţia de simplu de încheiere a sezonului, la care participă sportivele ce au câştigat cel puţin un turneu în anul în curs, dar nu au obţinut calificarea la Turneul Campioanelor de la Istanbul, unde evoluează cele mai bune opt jucătoare din lume. Turneul are loc pentru a doua oară consecutiv la Sofia, în sală, şi este dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici