Simona Halep o va întâlni pe Katarzyna Piter, în primul tur la Australian Open

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 11, o va întâlni pe Katarzyna Piter, din Polonia, locul 118 WTA şi jucătoare venită din calificări, în primul tur la Australian Open, în timp ce Irina-Camelia Begu va juca în compania Galinei Voskoboeva, din Kazahstan, anunţă site-ul competiţiei.

241 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Katarzyna Piter, în primul tur la Australian Open

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Sorana Cîrstea, locul 22 mondial şi a 21-a favorită, va juca împotriva neo-zeelandezei Marina Erakovici (50 WTA), iar Alexandra Cadanţu, locul 59 WTA, o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta, numărul 29 mondial şi a 28-a favorită.

De asemenea, în runda inaugurală a primului turneu de Grand Slam al anului, Monica Niculescu, locul 60 WTA, va juca împotriva sportivei israeliene Shahar Peer, numărul 77 mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici