Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati

  • Tenismena Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati. Marţi, ea a învins-o pe poloneza Magda Linette.
  • Cele două sportive s-au mai întâlnit în 2019, în turul II la Roland Garros, iar Halep s-a impus atunci în trei seturi.
827 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial a învins-o pe Magda Linette, locul 44 WTA în primul tur al turneului de tenis pe suprafaţă dură de la Cincinnati, SUA.

Românca revine după o accidentare şi a învins-o pe poloneza în vârstă de 29 de ani în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-1. Meciul a fost întrerupt zeci de minute din cauza ploii.

Săptămâna trecută, la turneul de la Montreal, în primul meci după accidentare, Halep a fost învinsă de americanca Danielle Rose Collins, locul 28 mondial. Tot din cauza accidentării, Simona Halep nu a participat la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici