Simona Halep se desparte de Darren Cahill, antrenorul care a dus-o pe locul 1 mondial

  • Aceasta este a doua oară când Halep şi Darren Cahill se despart.
  • În noiembrie 2018, jucătoarea anunţa că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.
  • Ulterior, în septembrie 2019, Halep a anunţat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.
1268 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se desparte de Darren Cahill, antrenorul care a dus-o pe locul 1 mondial

Simona Halep se desparte de Darren Cahill, antrenorul care a dus-o pe locul 1 mondial

Simona Halep  (30 de ani, 14 WTA) a anunţat azi că s-a despărţit din nou de antrenorul australian Darren Cahill.

Jucătoarea de tenis, recent revenită după accidentare, a postat pe Facebook un mesaj prin care anunţă că a încheiat, din nou, colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a avut cele mai bune rezultate din carieră urcând până pe locul 1 WTA.

„După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren şi cu mine am decis că e timpul să încheiem relaţia. Îţi mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis şi o persoană mai bună”, a scris Simona Halep.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar cu el Simona a câştigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 şi a ajuns pe locul 1 WTA.

10 antrenori în carieră: 7 români şi 3 străini

Cahill este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din circuit, având o experienţă bogată. Acesta i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

Simona Halep i-a mai avut antrenori, la senioare, dintre români, pe Firicel Tomai, Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Victor Ioniţă, Andrei Pavel, Daniel Dobre şi Florin Segărceanu, dar a colaborat cu Adrian Cruciat, Apostu-Efremov şi Radu Barbu, ca parteneri de antrenament. Celălalt antrenor străin fuul-time al Simonei a fost belgianul Wim Fissette, de care s-a despărţind trimiţându-i un sms.

Simona a avut şi un antrenor part-time, Thierry Van Clemput, care a însoţit-o la turneul de la Doha.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici