Simona Halep va juca direct în turul doi la Indian Wells

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va juca direct în turul doi la turneul de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

526 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca direct în turul doi la Indian Wells

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În turul doi, Halep o va întâlni învingătoarea partidei dintre o jucătoare venită din calificări şi Silvia Soler-Espinosa (Spania), poziţia 64 în ierarhia mondială. Simona Halep se află pe aceeaşi parte de tablou cu Serena Williams (SUA), principala favorită a competiţiei şi liderul clasamentului WTA, cele două putând să se întâlnească în semifinale.

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 68 WTA, va juca în runda inaugurală de la Indian Wells împotriva sportivei Aleksandra Krunici (Serbia), poziţia 77 în clasamentul mondial. Dacă va trece de Krunici, Niculescu o va întâlni pe Serena Williams, care va intra în competiţie direct în turul doi.

Tenismanul Victor Hănescu, locul 146 ATP, va participa în calificările turneului de la Indian Wells. Hănescu, cap de serie numărul 20, îl va întâlni, în primul tur al calificărilor, pe americanul Alex Kuzneţov, poziţia 199 în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici