Simona Halep va juca miercuri dimineaţă cu Yaroslava Şvedova, de la ora 07:00

Simona Halep (5 WTA) o va înfrunta miercuri dimineaţă, de la ora 07:00, pe Yaroslava Şvedova (Kazahstan, 41 WTA) în cadrul optimilor de finală ale turneului Premier 5 de la Wuhan (China).

302 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca miercuri dimineaţă cu Yaroslava Şvedova, de la ora 07:00

Simona Halep va juca miercuri dimineaţă cu Yaroslava Şvedova, de la ora 07:00

Sportiva din România, care a împlinit marţi 25 de ani va evolua în optimile de finală cu Şvedova, iar în semifinale ar putea da peste Angelique Kerber. Organizatorii de la Wuhan au anunţat programul zilei de miercuri, iar Halep şi Şvedova vor deschide balul pe arena centrală a turneului dotat cu 2,3 milioane de dolari.

De asemenea, meciul cu Şvedova va fi unul special pentru Simona Halep, care se va reîntâlni cu fostul său antrenor, Victor Ioniţă, care o antrenează pe sportiva din Kazakhstan. Tehnicianul român o pregăteşte în prezent pe Şvedova împreună cu un alt om care i-a fost apropiat lui Halep, preparatorul fizic Teo Cercel. Dacă Victor a antrenat-o pe Simona numai o jumătate de sezon, în 2015, Teo a fost omul de încredere al constănţencei timp de trei ani, colaborarea dintre cei doi încheindu-se în 2016.

Halep şi Şvedova s-au mai înfruntat o singură dată până acum, în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, Simona pierzând cu 6-4, 6-2. Evident că datele problemei sunt cu totul altele la Wuhan, iar Halep este favorită certă, însă jucătoarea din Kazahstan rămâne periculoasă. Şvedova a eliminat o favorită în turul precedent, pe Roberta Vinci (cap de serie 13) cu 7-5, 6-2, în timp ce Halep a trecut de Irina Begu (26 WTA), scor 6-3, 2-0 (abandon).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici