Site Schalke 04: Meciul cu Steaua se va disputa pe un alt stadion sau va fi amânat

Site-ul oficial al clubului Schalke 04 şi-a anunţat, vineri, fanii că meciul cu Steaua din Liga Europa, programat la 15 septembrie, la Bucureşti, ar putea fi amânat sau ar putea fi mutat în alt oraş, precizând că oficialii grupării germane sunt în contact permanent cu UEFA pe acest subiect.

166 afișări
Imaginea articolului Site Schalke 04: Meciul cu Steaua se va disputa pe un alt stadion sau va fi amânat

Site Schalke 04: Meciul cu Steaua se va disputa pe un alt stadion sau va fi amânat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cel mai probabil meciul cu Steaua din Liga Europa nu se va disputa la 15 septembrie, din cazua stării dezastruoase a gazonului de pe noua arenă naţională din Bucureşti. UEFA lucrează din greu pentru a găzi o soluţie şi este în contact strâns cu FC Schalke 04. Posibilităţile la această oră sunt mutarea meciului pe un alt stadion - chiar într-un alt oraş - sau amânarea lui", notează sursa citată.

O comisie UEFA a inspectat, joi, gazonul distrus după meciul România-Franţa şi făcut un raport pe care l-a înaintat conducerii forului european, iar aceasta va decide ce se va întâmpla cu partida Steaua - Schalke 04. În aceeaşi zi, FRF a informat că gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit în totalitate, lucrările urmând a fi efectuate în maxim două săptămâni de către o altă firmă decât cea care l-a montat iniţial.

Patronul Stelei a anunţat, vineri, că UEFA şi-a dat acordul în proporţie de 95 la sută ca meciul să aibă loc în 21 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici