Site-ul Cupei Davis a scris că România a învins Ecuadorul la Budapesta

Site-ul Cupei Davis, www.daviscup.com, a scris, duminică, pentru scurt timp, în titlul de prezentare a materialului despre întâlnirea România - Ecuador, din barajul pentru Grupa Mondială, că partida s-a disputat la Budapesta şi nu la Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Site-ul Cupei Davis a scris că România a învins Ecuadorul la Budapesta

Site-ul Cupei Davis a scris că România a învins Ecuadorul la Budapesta

"România domină Ecuadorul la Budapesta", era scris în titlu şi încă o dată în materialul de pe daviscup.com. În schimb, în restul materialului scria numele corect al locului în care s-a disputat întâlnirea: Bucureşti. După scurt timp titlul a fost schimbat: "România domină Ecuadorul la Bucureşti", însă cea de-a doua greşeală nu a fost rectificată, astfel că în material mai apare o dată Budapesta în loc de Bucureşti.

România a învins Ecuadorul cu scorul de 5-0, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, care s-a desfăşurat la Centrul Naţional de Tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici