Sora atacantului Hulk, răpită în Brazilia, a fost eliberată - FOTO

Sora mai mai mică a internaţionalului brazilian Hulk, fotbalist ce a fost transferat în această vară de la FC Porto la Zenit Sankt Petersburg, pentru 60 de milioane de euro, se află din nou alături de familie, după ce a fost victima unei presupuse răpiri, a anunţat poliţia militară.

213 afișări
Imaginea articolului Sora atacantului Hulk, răpită în Brazilia, a fost eliberată - FOTO

Sora atacantului brazilian Hulk a fost eliberată

Angélica Aparecida Vieira, în vârstă de 22 de ani, "se află acum acasă", la Campina Grande, în statul Paraiba (nord-est), potrivit lui Alecssandro Medeiros, comandant adjunct al poliţiei militare din regiune.

Acesta nu a dezvăluit condiţiile eliberării tinerei, precizând că autorităţile încearcă să determine dacă într-adevăr este vorba de o răpire, aşa cum a anunţat în prima instanţă poliţia civilă, pe baza mărturiilor.

"Noi vrem să vorbim cu ea şi să stabilim dacă a fost vorba de o răpire", a declarat Medeiros.

Potrivit unui martor, Angélica Aparecida Vieira se afla singură în maşină în faţa unui restaurant din Campina Grande, când a fost răpită de indivizi înarmaţi.

Hulk a fost informat de răpirea sorei sale. Jucătorul, accidentat, vineri, la meciul de campionat cu Rostov, ar putea fi indisponibil două săptămâni. El nu va evolua în partida din etapa a patra a Grupei C a Ligii Campionilor, pe care Zenit îl va disputa, marţi, la Bruxelles, cu Anderlecht.

Salariul anual de 6,5 milioane de euro pe care îl primeşte Hulk la Zenit a inflamat vestiarul echipei ruse, căpitanul formaţiei, Igor Denisov, fiind scos din lot la un moment dat după ce a criticat conducerea clubului pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici