Sorana Cîrstea: Echipa României are potenţial, pentru că este unită şi omogenă

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, scor 3-6, 6-1, 6-2, că echipa României are potenţial, deoarece este unită şi omogenă.

73 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea: Echipa României are potenţial, pentru că este unită şi omogenă

Sorana Cîrstea: Echipa României are potenţial, pentru că este unită şi omogenă (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am avut emoţii în primul set, pentru că nu ştiam la ce să mă aştept din cauza condiţiilor şi a publicului, dar sunt fericită că am câştigat, pentru că mi-am dorit să aduc primul punct României.
Apreciez efortul că au venit atâţia oameni de Paşte şi m-au făcut să mă simt ca acasă, iar asta te face să tragi mai mult. Nu m-au deranjat scandările, deoarece eu mă concentrez pe ce am de făcut, iar uneori nu aud nici antrenorul ce îmi spune. Cu toate astea, am auzit ceea ce trebuie. A durat mai mult până mi-am intrat în ritm, iar la 5-3 în primul set a fost cel mai important, chiar dacă l-am pierdut. De atunci am început să fiu mai agresivă chiar dacă pe hârtie ultimele trei turnee nu arată foarte bine, cred că au fost doar circumstanţe, pentru că dacă faci ce trebuie, rezultatele nu întârzie să apară. Echipa României are potenţial, pentru că este unită şi omogenă", a spus Cîrstea.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, numărul 27 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe Ana Ivanovici, locul 12 mondial, în primul meci al întâlnirii dintre România şi Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

Aceasta a fost prima victorie a Soranei Cîrstea în întâlnirile cu Ivanovici. Cele două sportive s-au mai întâlnit până în prezent de două ori, în ambele meciuri impunându-se Ivanovici.

Sâmbătă mai este programată, la Arenele BNR, partida dintre Simona Halep, locul 5 WTA, şi Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA.

Duminică vor avea loc meciurile de simplu Simona Halep - Ana Ivanovici şi Sorana Cîrstea - Bojana Jovanovski, precum şi partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici