Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Luksika Kumkhum (Thailanda) în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, cu scorul de 6-3, 6-1, după numai 65 de minute de joc.

621 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul

Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul

Reprezentanta României a ratat astfel o confruntare în semifinale cu Jelena Ostapenko, câştigătoarea titlului la Roland Garros în acest an, care s-a impus cu acelaşi scor. 6-3, 6-1, în partida cu Veronica Cepede Royg.

În ciuda eliminării, Sorana se întoarce în Top 50 mondial după o pauză de aproape 3 ani şi jumătate. Românca a trecut printr-o perioadă dificilă, ”alunecând” până pe locul 248 WTA în 2015, dar la sfârşitul anului trecut şi-a făcut reverirea în Top 100, iar prin parcursul din această săptămână de la Seul chiar şi în Top 50. De luni, Sorana va ocupa locul 46 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici