Soţia lui Arturo Gatti a fost eliberată, autorităţile concluzionând că fostul pugilist s-a sinucis

Autorităţile braziliene au anunţat, joi, că ancheta condusă de poliţie în cazul morţii lui Arturo Gatti a concluzionat că acesta s-a sinucis, soţia fostului boxer fiind eliberată, după ce o perioadă fusese principala suspectă în acest caz, potrivit presei locale.

160 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Arturo Gatti a fost eliberată, autorităţile concluzionând că fostul pugilist s-a sinucis

Soţia lui Gatti a fost eliberată, autorităţile concluzionând că fostul pugilist s-a sinucis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arturo Gatti (37 de ani) a fost găsit mort la 11 iulie, fiind aparent strangulat cu o curea a unei genţi, în apartamentul în care se afla alături de familia sa în localitatea turistică Porto de Galinhas, de-a lungul coastei oceanului Atlantic, la sud de Recife.

Potrivit cotidianului brazilian Folha, ancheta poliţiei în acest caz a descoperit că pugilistul consumase în noaptea respectivă două sticle de vin şi nouă doze de bere. Rănile pe care Gatti le avea la cap au fost puse pe seama unui incident petrecut în ziua dinaintea morţii sale, când pugilistul a fost atacat de câteva persoane, care încercau să o lovească pe Amanda Rodrigues, soţia fostului campion.

Iniţial, poliţia a arestat-o pe soţia fostului campion, suspectată că l-ar fi strangulat pe Gatti în timp ce dormea, după o ceartă. Nicio altă persoană nu pare să fi intrat în apartament, iar gâtul fostului pugilist prezenta urme suspecte. De asemenea, tânăra văduvă nu a putut explica atunci de ce a aşteptat mai multe ore înainte de a chema salvarea.

Femeia în vârstă de 23 de ani a negat însă orice responsabilitate în acest deces şi a susţinut că ea şi soţul său nu au fost în aceeaşi camera în acea noapte, din cauza unui conflict. Poliţia a eliberat-o pe suspectă, concluzionând că Gatti s-a sinucis, prin asfixiere mecanică (cu ajutorul unui obiect), potrivit Folha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici