Soţul Serenei Williams l-a atacat pe Ion Ţiriac imediat după înfrângerea Simonei Halep. Replica dată de Ţiriac junior

  • Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a postat un tweet acid la adresa lui Ion Ţiriac
  • El răspundea unei afirmaţii a lui Ţiriac, care spunea că Serena ar trebui să se retragă
  • Ion Ion Ţiriac i-a luat apărarea tatălui său, trimiţând un mesaj fondatorului Reddit
4692 afișări
Imaginea articolului Soţul Serenei Williams l-a atacat pe Ion Ţiriac imediat după înfrângerea Simonei Halep. Replica dată de Ţiriac junior

Soţul Serenei Williams l-a atacat pe Ion Ţiriac imediat după înfrângerea Simonei Halep. Replica dată de Ţiriac junior

Război al declaraţiilor între familia Ţiriac şi cuplul Serena Williams - Alexis Ohanian. După ce Ţiriac senior a spus despre Serena că „dacă ar avea decenţă ,s-ar retrage”, Ohanian a răspuns în repetate rânduri, inclusiv la câteva minute după înfrângerea Simonei Halep la Australian Open.

După partida câştigată în faţa Simonei Halep, Alexis a postat un tweet în care-l numeşte pe fostul tenismen român rasist şi sexist.

Replica nu a întârziat să apară, dar de la juniorul Ţiriac. Acesta i-a transmis lui Ohanian că tatăl său a făcut foarte multe pentru tenis şi că o respectă foarte mult pe Serena, dar adaugă că postarea de pe Twitter i-a stârnit „dezgust”.

În postarea sa, Ţiriac Jr. i se adresează lui Alexis Ohanian drept „soţul doamnei Williams” şi nu pe numele său.

"Către soţul doamnei Williams,

Am citit mesajul postat de dumneavoastră pe Twitter cu dezgust şi refuzând să cred că este adevărat ce aţi scris.

Numele Ţiriac are o tradiţie de 70 de ani în lumea sportului şi domnul la care vă referiţi a scris câteva capitole importante care au contribuit la cartea tenisului în aceste decenii. De la jucător, la antrenor, la manager, la promotor de turnee, persoana respectată despre care vorbiţi de rău cu aceşti termeni degradanţi a fost şi încă este, la vârsta de 82 de ani, unul dintre cei mai vocali susţinători ai acestui sport.

Respectul pe care el (Ion Ţiriac) îl are pentru doamna Williams este uriaş, aşa cum ar trebui să fie. Ea este şi va rămâne în istorie ca una dintre cele 20-25 jucătoare de top care şi-au adus contribuţia mult pentru acest sport. Ea are o personalitate care a deschis multe uşi pentru generaţiile tinere de atleţi, în toate domeniile sportului şi toate aspectele sociale ale vieţii. Pentru asta, îi suntem foarte recunoscători.

Domnule Williams, singurul motiv pentru care vă răspund la acest mesaj, care nu era necesar, este că cuvintele sunt uşor folosite şi interpretate greşit în lumea din ziua de azi, prin intermediul mai multor reţele sociale

Exprimarea liberă nu ar trebui să fie înlocuită cu vorbe urâte”, a scris Ion Alexandru Ţiriac în mesajul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici