Spadasina Ana Maria Popescu, sportivul anului 2015 pentru clubul CSA Steaua

Spadasina Ana Maria Popescu a fost desemnată, joi, sportivul anului 2015 pentru clubul CSA Steaua, într-o gală ce a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale.

188 afișări
Imaginea articolului Spadasina Ana Maria Popescu, sportivul anului 2015 pentru clubul CSA Steaua

Spadasina Ana Maria Popescu, sportivul anului 2015 pentru clubul CSA Steaua

Ana Maria Popescu, fostă Brânză, a câştigat în 2015 titlul european, medalia de argint la Campionatul Mondial şi medalia de aur la Jocurile Europene, toate cu echipa, şi titlul în proba individuală de la Jocurile Europene.

Alţi sportivi premiaţi în cadrul galei organizate de CSA Steaua au fost Simona Pop (scrimă), Marian Drăgulescu (gimnastică), Andreea Chiţu (judo), Leonid Carp şi Elena Meroniac (ambii kaiac-canoe), Ioana Vrânceanu (canotaj), Alin Firfirică şi Bianca Răzor (ambii atletism).

Premiile pentru cele mai bune performanţe la nivelul juniorilor au fost primite de scrimera Alexandra Predescu (campioană mondială la cadeţi în proba individuală) şi echipa masculină de polo (câştigătoarea Cupei României, ocupanta locului secund în Campionatul Naţional şi semifinalistă în Euro Cup).

La gala CSA Steaua au fost prezenţi printre alţii ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, preşedintele COSR, Alin Petrache, preşedintele CSA Steaua, George Boroi, şi ministrul Apărării, Mihnea Motoc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici