Sport.ro va transmite turneul de tenis BCR Open Romania 2010

Sport.ro şi site-ul www.sport.ro vor transmite turneul de tenis BCR Open Romania 2010, care se va desfăşura în perioada 18-26 septembrie, au anunţat, miercuri, organizatorii competiţiei.

102 afișări
Imaginea articolului Sport.ro va transmite turneul de tenis BCR Open Romania 2010

Sport.ro va transmite turneul de tenis BCR Open Romania 2010

"În 2010, meciurile BCR Open Romania vor fi transmise de către cea mai mare televiziune sportivă din ţară - Sport.ro. Suntem entuziasmaţi de această nouă colaborare, cu un canal dedicat sportului şi o echipă pasionată de tenis care va reuşi cu siguranţă să transmită publicului telespectator toate aspectele acestui eveniment spectacol", a declarat Bogdan Enoiu, organizator BCR Open Romania.

Turneul de tenis masculin BCR Open Romania, care se va desfăşura în perioada 18-26 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti, va fi dotat cu premii în valoare de 368.450 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici