Sportevai: Chivu a fost cel mai bun jucător de pe teren

Site-ul sportevai.it a scris că fundaşul Cristian Chivu a fost probabil cel mai bun jucător de pe teren în meciul pe care echipa Internazionale Milano l-a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Cagliari, în etapa a VII-a a campionatului Italiei.

13 afișări
Imaginea articolului Sportevai: Chivu a fost cel mai bun jucător de pe teren

Sportevai: Chivu a fost cel mai bun jucător de pe teren (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Sursa citată i-a acordat nota 7 internaţionalului român. "Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. L-am criticat în mai multe rânduri, dar de această dată Chivu a fost probabil cel mai bun jucător de pe teren. Coutinho nu l-a ajutat, dar românul nu a avut probleme şi a avut o prestaţie de excepţie", a scris sportevai.it.

Agenţia Datasport şi site-urile tuononews.it şi we-news.com l-au notat cu 6 pe Chivu. "Nene şi Pisano au încercat să-l pună sub presiune, dar românul nu şi-a pierdut calmul", a scris Datasport.

"Chivu nu a comis erori şi l-a ajutat pe fază ofensivă pe Coutinho", a notat tuononews.it.

"Partidă pozitivă pentru român care s-a apărat bine", a scris we-news.com.

Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano l-a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Cagliari, în etapa a VII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici