Sporting Lisabona a anunţat că l-a achiziţionat pe Marius Niculae

Clubul Sporting Lisabona a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, revine la gruparea lusitană, precizând că românul a fost mereu "un jucător foarte îndrăgit de fani".

502 afișări
Imaginea articolului Sporting Lisabona a anunţat că l-a achiziţionat pe Marius Niculae

Marius Niculae (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Marius Niculae a revenit la Sporting. Atacantul român în vârstă de 31 de ani vine la clubul nostru de la Vaslui, în momentul în care era pe locul doi în topul marcatorilor din campionatul României, cu 11 goluri, putând fi o bună întărire pentru atac. Marius Constantin Niculae revine pe Alvalade, unde a fost mereu un jucător foarte îndrăgit de fanii Sportingului. Niculae a jucat la Sporting în perioada 2001-2005", se arată pe site-ul oficial al clubului lusitan, care nu precizează durata contractului.

Cotidianul O Jogo scria, miercuri, că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, va semna un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Sporting Lisabona.

Marius Niculae, în vârstă de 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, Sporting Lisabona, Standard Liege, FSV Mainz, Inverness, Kavala şi FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici