Sportiv american, legitimat la CSM Bucureşti, bătut în clubul Bamboo - VIDEO

Sportivul american legitimat la CSM Bucureşti, Mario Marcell Bennett, spune că a fost bătut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de bodyguarzii clubului Bamboo, în timpul concertului lui Ja Rule, care l-a recunoscut şi l-a invitat pe scenă.

218 afișări
Imaginea articolului Sportiv american, legitimat la CSM Bucureşti, bătut în clubul Bamboo - VIDEO

Sportiv american, legitimat la CSM Bucureşti, bătut în clubul Bamboo

"Am fost recunoscut de Ja Rule şi invitat alături de el pe scenă. Atunci, şase bodyguarzi de la club au sărit la mine şi m-au lovit", a spus sportivul.

El a fost trasportat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti unde a fost internat în secţia de neurologie, având traumatism cranio - cerebral minor.

"Bărbatul avea mai mult plăgi la cap, traumatism cranio-cerebral nivel 1. El şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente. A fost internat în secţia de neurologie, iar dimineaţă a plecat", a declarat agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca", Bogdan Opriţa.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au spus, pentru MEDIAFAX, că nu au primit nicio plângere în acest caz.

Sportivul american (38 ani) a jucat patru sezoane în NBA. După NBA a mers în Europa pentru a-şi face un nume, în prezent fiind legitimat la CSM Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici