Srgian Luchin va juca la Steaua: Cred că mă voi adapta repede la Steaua

Fundaşul echipei Botev Plovdiv Srgian Luchin va evolua la campioana României, Steaua, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, gruparea bulgară.

138 afișări
Imaginea articolului Srgian Luchin va juca la Steaua: Cred că mă voi adapta repede la Steaua

Srgian Luchin (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"După lungi negocieri între Botev şi Steaua, cele două cluburi au ajuns la un acord scris pentru transferul fundaşului Srgian Luchin. Fotbalistului i s-a permis să efectueze vizita medicală în capitala României în următoarele zile. După ce testul medical va fi efectuat, transferul lui Luchin se va finaliza", a anunţat gruparea bulgară, pe site-ul oficial.

Luchin: Cred că mă voi adapta repede la Steaua

Fundaşul Srgian Luchin a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al FC Steaua, că transferul la formaţia antrenată de Constantin Gâlcă reprezintă o mare oportunitate, el fiind că încrezător că se va adapta repede la noul colectiv.

"Transferul la Steaua este o mare oportunitate pentru mine şi sper ca, prin evoluţiile pe care le voi avea, să răsplătesc încrederea celor care m-au dorit la echipă. Îmi doresc sa avem rezultate cât mai bune şi cred că mă voi adapta foarte repede la noul colectiv. Îi cunosc pe cei mai mulţi dintre băieţi de la echipa naţională. De asemenea, Iasmin Latovlevici îmi este foarte bun prieten şi ne cunoaştem de pe vremea când evoluam împreună pentru Politehnica Timişoara", a spus Luchin.

El a semnat un contract valabil două sezoane.

În vârstă de 28 de ani, Luchin a evoluat pentru FC Timişoara (2006-2011), Dinamo Bucureşti (2011-2014) şi Botev Plovdiv (2014).

La nivelul echipei naţionale a României, Srgian a adunat opt meciuri şi un gol, el debutând în amicalul câştigat în San Marino, cu 1-0, din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici