Starul NBA Kyrie Irving a fost dat afară din echipă pe motiv că refuză vaccinarea

  • Brooklyn Nets i-a interzis să participe la antrenamente şi la meciuri.
  • „Nu va juca şi nu se va antrena, dacă nu va fi vaccinat”, a anunţat clubul.
  • Jucătorul nu vrea să se vaccineze, cu riscul să piardă salariul de 17 milioane de dolari pe sezon.
974 afișări
Imaginea articolului Starul NBA Kyrie Irving a fost dat afară din echipă pe motiv că refuză vaccinarea

Un nou episod al telenovelei Kyrie Irving, jucător important la Brooklyn Nets, formaţie din NBA, campionatul nord-american de baschet, cel mai spectaculos din lume.

Brooklyn Nets l-a dat afară din echipă pe unul dintre jucătorii săi de bază. „Am decis că Kyrie Irving nu va juca şi nu se va antrena cu echipa până când nu se va vaccina”, sunt cuvintele managerului general Sean Marks. 

Pentru reintrarea în grup, sportivul va avea nevoie de vaccin. „Kyrie a făcut o alegere personală şi respectăm dreptul individual de a lua o astfel de decizie. Dar în momentul de faţă, această alegere a lui îi restrânge posibilitatea de a face parte din grup cu normă întreagă şi nu vom permite niciunui membru al echipei să fie doar cu jumătate de normă”, au spus oficialii, referindu-se la fosta vedetă de la Cleveland şi de la Boston. 

Nets, la fel ca „verii” lor de la New York Knicks, sunt supuşi unor reguli de sănătate mai stricte decât majoritatea celorlalte echipe: autorităţile din New York, dar şi cele din San Francisco pentru Golden State Warriors, au interzis accesul la arenele NBA celor nevaccinaţi, atât în ​​rândul spectatorilor, cât şi al jucătorilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici