Steaua, aşteptată la aeroport de fani la întoarcerea din cantonament

Aproximativ o sută de suporteri stelişti i-au întâmpinat, miercuri seară, pe Aeroportul Henri Coandă, pe jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf, care au revenit din cantonamentul din Austria.

219 afișări
Imaginea articolului Steaua, aşteptată la aeroport de fani la întoarcerea din cantonament

Steaua, aşteptată la aeroport de fani la întoarcerea din cantonament (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

Fanii i-au aşteptat pe jucători în afara terminalului Sosiri, fiind supravegheaţi de două echipaje ale Jandarmeriei. Majoritatea suporterilor au purtat tricouri cu însemnele Stelei, dar şi steaguri şi eşarfe. La sosirea jucătorilor, fanii au scandat împotriva rivalei Dinamo. 

Jucătorii au mulţumit suporterilor, au stat aproximativ zece minute alături de aceştia şi i-au aplaudat.

De asemenea, fanii au afişat şi un banner pe care scria: "În orice situaţie suntem alături de voi".

Suporterii au decis să aştepte echipa la aeroport, după ce UEFA a anunţat că Steaua poate evolua în Liga Campionilor.

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a anunţat, marţi, decizia oficială în cazul echipei Steaua, care arată că gruparea campioană a României nu va putea participa într-o ediţie de cupă europeană în care se va califica, această sancţiune fiind suspendată pentru o perioadă de probă de cinci ani. Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a deschis o procedură disciplinară după sentinţa ÎCCJ în dosarul "Valiza". Campioana României risca excluderea din competiţiile europene ca urmare a cazului de corupţie în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manşe, la 16 iulie, respectiv 23 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici