Steaua Bucureşti este noua campioană a Superligii masculine la polo pe apă

Meciul 5 al finalei Superligii masculine de polo pe apă, dintre Steaua Bucureşti şi CSM Oradea s-a încheiat miercuri seara cu scorul de 10-3. După primele 4 meciuri, scorul la general a fost 2-2, astfel că în urma victoriei de miercuri Steaua Bucureşti a devenit campioană naţională.

88 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti este noua campioană a Superligii masculine la polo pe apă

FOTO: cssteaua.ro

În meciul decisiv, jucat miercuri seara în bazinul Steaua, gazdele s-au impus cu 10-3 (1-2, 2-0, 4-1, 3-0),

Steaua a câştigat aşadar cu 3-2 la general, în finala desfăşurată în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

După primele două meciuri, jucate la Bucureşti, Steaua a câştigat cu 8-4, iar CSM Oradea s-a impus cu 12-9. La Oradea, Steaua a reuşit o nouă victorie, în meciul 3, cu 7-5, iar CSM a egalat în meciul 4, câştigând cu 8-5.

Steaua Bucureşti a realizat astfel eventul în sezonul 2020-2021, după ce s-aimpus şi în Cupa României, tot în faţa celor de la CSM Oradea.

Steaua ajunge la cinci titluri consecutive de campioană naţională, după o dominare de 9 ani a rivalilor de la Oradea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici