STEAUA-CHELSEA: Hagi spune că jucătorii stelişti au nevoie de echilibru şi mult tupeu în meciul cu Chelsea

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi susţine că jucătorii formaţiei Steaua au nevoie de echilibru în teren şi de "mult tupeu" în partida cu Chelsea Londra, programată, joi, pe Arena Naţională, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

1542 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA: Hagi spune că jucătorii stelişti au nevoie de echilibru şi mult tupeu în meciul cu Chelsea

STEAUA-CHELSEA: Hagi spune că jucătorii stelişti au nevoie de echilibru şi mult tupeu în meciul cu Chelsea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"În afară de respectul pe care trebuie să îl ai faţă de un nume mare cum este Chelsea, eu zic că trebuie echilibru în teren şi mult tupeu. Trebuie să fii tu, să nu te gândeşti prea mult la adversar. Jucătorii trebuie să creadă în posibilităţile lor aşa cum au crezut în meciul cu Ajax. Nu o să fie uşor, e un meci foarte greu, difert de cel cu Ajax. Chelsea e o echipă matură, dar încrederea şi curajul obţinute după meciul cu Ajax fac ca această dublă întâlnire să fie deschisă. Să vedem dacă Steaua este capabilă să joace şi în deplasare la un nivel foarte bun", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Hagi.

Deşi consideră că este prea devreme, Hagi este de părere că este normal ca jucătorii echipei Steaua să se gândească şi la finala Ligii Europa având în vedere că a eliminat pe Ajax Amsterdam. "La meciul cu Ajax ne-am bucurat. Eu chiar am zis la penaltiuri că Steaua se va califica pentru că e Tătăruşanu în poartă. Ştiam că e mai bun ca portarul celor de la Ajax. Tătăruşanu a fost un atu important, e un portar foarte bun la penalti. Iar când treci de Ajax poţi să ai un gând şi la finală, de ce nu? Aşa şi noi cu Galatasaray când am trecut de Dortmund am început să sperăm la finală. Dar acum depinde de culoarul pe care îl prinzi. Acum Steaua a dat de Chelsea şi va fi greu", a explicat fostul fotbalist.

Hagi apreciază faptul că Steaua are rezultate în cupele europene cu un lot format în proporţie de 80 la sută din jucători români. "Steaua e o echipă organizată, valoroasă, cu jucători tineri. S-au bătut în Europa şi au obţinut rezultate. În meciul cu Ajax ei au arătat că se poate. Eu spun că România are posibilităţi mari, dar pentru asta trebuie să te organizezi, să ştii să selectezi. Eu mă bucur foarte tare că 80 la sută din lotul Stelei este format din jucători români. Au investit în jucători tineri români şi i-au adus la un nivel foarte bun. Dovadă că scheletul echipei naţionale este format din jucătorii Stelei", a adăugat Hagi.

În ceea ce priveşte tichetele de intrare la partida Steaua - Chelsea, el a explicat că a cerut bilete şi nu a aşteptat să îi fie oferite de către clubul roş-albastru. "La meciul cu Chelsea mă duc cu soţia. I-am cerut lui Gigi două bilete la lojă lângă el. Nu am avut probleme cu biletele, eu am cerut. Nu am aşteptat să mă cheme sau să mă sune cineva. Eu am dat telefon şi am cerut. Şi nu am fost refuzat", a menţionat fostul jucător al echipei Steaua.

Echipa Steaua întâlneşte, joi, pe Arena Naţională, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici