STEAUA-CHELSEA: Suporteri ai echipei londoneze vor urmări meciul de la Amsterdam: "Au călătorit în ţara greşită"

Site-ul oficial al deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea, notează, joi, că mai mulţi suporteri ai echipei londoneze se vor afla în Amsterdam, după ce şi-au făcut rezervări pentru capitala Olandei, la finalul meciurilor tur din 16-imile Ligii Europa, când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0.

1365 afișări
Imaginea articolului STEAUA-CHELSEA: Suporteri ai echipei londoneze vor urmări meciul de la Amsterdam: "Au călătorit în ţara greşită"

STEAUA-CHELSEA: Suporteri ai echipei londoneze vor urmări meciul de la Amsterdam: "Au călătorit în ţara greşită"

"În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se va afla un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai «albaştrilor», care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au zis că vor economisi bani, cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam. Cel puţin e clar ce echipă vor susţine fanii olandezi la meciul de diseară", notează sursa citată.

Totodată, chelseafc.com mai notează că patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formaţiei Queen pe stadion. "Nu se va auzi Queen diseară. Controversatul politician de dreapta şi patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis această muzică pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions»", a precizat chelseafc.com, care îl consideră pe Iasmin Latovlevici ca fiind cel care a influenţat decisiv "dubla" cu Ajax, după ce a deschis scorul şi a transformat penalty-ul decisiv în retur.

Echipa Steaua întâlneşte în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici