Steaua - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4.

222 afișări
Imaginea articolului Steaua - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

Steaua - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/ Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitură cu capul, fază la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspeţilor a fost eliminat după intrarea la Szukala.

În minutul 90+7, a fost eliminat şi Prepeliţă, de la Steaua, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben.

Steaua: Arlauskis - Luchin, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Sânmărtean - Popa (Stanciu '70), Chipciu, Tănase - Keşeru (Rusescu '60). Antrenor: Constantin Gâlcă.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu (Mitici '72), Plămadă, Munteanu, Bădic - Bosoi, Mihalache, Olah, Ciucur - Dobre (Caparco '90+6), Bole (Novac '86). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Sânmărtean '32, Prepeliţă '59, '90+7, Rusescu '90 / Grahovac '75, '90+5

Cartonaşe roşii: Prepeliţă '90+7 / Grahovac '90+5

Arbitri: Iulian Călin - Octavian Şovre, Ciprian Danşa - Marian Balaci

Observatori: Patriţiu Abrudan, Marin Petrache

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj. Pe tabela de marcaj, în locul siglei Stelei a apărut doar un chenar alb pe fond negru, sub care era scris "Gazde". În ceea ce îi priveşte pe oaspeţi, pe tabelă au apărut emblema şi numele CSMS Iaşi.

De asemenea, fotbaliştii Stelei nu au avut însemnele clubului pe echipamentul de antrenament şi pe cel de joc. Pe echipamente s-a lipit o bandă adezivă neagră pentru a se acoperi însemnele FC Steaua.

În plus, crainicul de la stadionul Stelei nu a folosit numele echipei, ci titulatura "formaţia campioană".

Numele Steaua şi sigla grupării bucureştene au lipsit şi de pe foaia de joc, iar conducerea clubului a luat decizia să acopere numele echipei cu bandă neagră inclusiv pe îmbrăcămintea oficialilor.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Cei aproximativ 300 de suporteri stelişti de la peluză au afişat un banner cu mesajul: "Istoria trăieşte prin noi" şi au scandat la începutul meciului "România". Ei au mai scandat: "Steaua suntem noi".

Pe de altă parte, la stadionul Steaua instalaţia de nocturnă a funcţionat doar pe trei stâlpi, unul fiind oprit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici